Най-важната цел на съвременната естетична медицина е не само да се постигне добър ефект, но и да се изберат най-добрите инструменти. Линията Neauvia Organic осигурява съчетание от безопасност на пациентите и дълготрайни естествени резултати.

Особено съм доволен, когато работя с Neauvia Organic Stimulate, продукт, който съчетава най-чистата форма на хиалуронова киселина с калциев хидроксиапатит, благодарение на което тъканите се запълват и се стимулира образуването на колаген.

Павел Кубик, Специалист по естетична медицина
Уважаеми колеги, аз съм дерматохирург и специалист по естетична медицина. По време на професионалната ми практика съм използвал много различни продукти, включително филъри с хиалуронова киселина. След като открих Neauvia, се чувствам сигурен и доволен.

Защо? Защото от всички продукти, предлагани на пазара, този продукт има най-добър профил на безопасност – няма нито едно съобщение от лекар за нежелани ефекти. Също така, и заради новия метод на екстракция на хиалуронова киселина въз основата на вода и новия процес на омрежване чрез полиетиленгликол (PEG), който заменя
бутандиол диглицидил етер (BDDE).

Същевременно с Neauvia изпълнявам всички очаквания на пациента – добро усещане и незабавeн ефект на възстановяване на обема след
процедурата, който продължава дълго благодарение на стимулацията на
тъканите, дължаща се на калциевия хидроксиапатит. В резултат на
фибробластната стимулация забелязвам продължителен ефект на образуване на колаген и еластин. Така че, ако искате да откриете магията на новия тип филър с хиалуронова киселина в комбинация с калциев хидроксиапатит, станете член на клуба на използващите инжекциите Neauvia.

д-р Дончо Етугов, Дерматохирург
Новото поколение филъри Neauvia са много силен конкурент сред продуктите, предлагани на пазара.

Продуктите Neauvia обхващат широк спектър от приложения против
стареене на кожата и позволяват извършването на процедурата на най-
високо ниво.

Качеството и ценовият клас съответстват на постиженията в науката.

д-р Агнесе Рускуле, Специалист по естетична медицина
Neauvia сe произвежда чрез първия и единствен в света рекомбинантен
производствен процес на основата на ферментация, при която се използва безопасен и непатогенен бактериален щам Bacillus subtilis.

Полученият натриев хиалуронат се характеризира с несравнима чистота и особено ниски количества на нуклеинови киселини, протеини, бактериални ендотоксини и микробно замърсяване, поради което се смята, че намалява реакциите на свръхчувствителност при инжектиране под формата на линейна или омрежена хиалуронова киселина.

Изключителната чистота и възпроизводимите молекулни свойства
на BSHA (хиалуронова киселина, получена от Bacillus subtilis) и новото омрежване с полиетиленгликол наистина допринасят за безопасността, консистенцията и стабилността на крайните продукти.

проф. Никола Зербинати, Специалист по дерматология и венерология, преподавател в Университета във Варезе, Италия
Използвам продуктите Neauvia откакто се появиха за първи път на пазара, а сега – ежедневно. Предпочитам Neauvia, защото предлага голямо разнообразие от продукти, които мога да използвам, за да удовлетворя нуждите на много мои пациенти.

Предимството при употребата на тези средства се дължи на факта, че мога да бъда уверен, че са безопасни и не вредят на пациента. Благодарение на органичния характер и биосъвместимостта на веществата мога да използвам тези продукти и да постигна отлични, естествени и дълготрайни резултати.

С течение на времето, колкото повече ги използвам, толкова повече се убеждавам в превъзходството им в сравнение с други препарати, съдържащи хиалуронова киселина.

Кшищоф Мирацки, Сертифициран лекар по естетична медицина, отоларинголог и специалист по лазерна медицина
Клиничен професор и бивш директор на отдел Mohs Surgery and Laser Research в катедрата по дерматология към Icahn School of Medicine Mount Sinai, Ню Йорк.
DR. DAVID J GOLDBERG, Сертифициран дерматолог със значителна експертиза в областта на лазерните технологии и хирургия;
Клиничен асистиращ професор във Vanderbilt University School of Nursing и помощник-асистент в Медицинския колеж „Мехари“ към Медицинския факултет в Нешвил (САЩ).
DR. MICHAEL GOLD, Сертифициран дерматолог и козметичен хирург