ЗА ФИЛЪРИТЕ

Neauvia Organic е първата линия филъри в света, които са толкова близо до естествените процеси.

При тяхната разработка са използвани най-съвременни технологии, осигуряващи безпрецедентна чистота и ефикасно производство. Благодарение на чистите суровини и новите производствени техники, филърите Neauvia се открояват като продукти от ново поколение.

ФИЛЪРИ ЗА ЖЕНИ

INTENSE

Този продукт съдържа най-висока концентрация на хиалуронова киселина – 28 мг/мл. Както всички филъри Neauvia, той е произведен от най-чистия източник на хиалуронова киселина (Bacillus subtilis) и е омрежен с полимера полиетиленгликол (PEG), в резултат на което се получава 3D матрица от хидрогел. Освен хиалуронова киселина съдържа аминокиселините глицин и L-пролин, които са основните съставки на колагена.

 INTENSE FLUX

Най-новият продукт в портфолиото Neauvia Organic. Това е революция на пазара на филърите, съдържащи хиалуронова.киселина. Intense Flux е ново предложение за тези, които търсят най-лесния за употреба филър, който същевременно гарантира видим ефект. Експертите от лабораторята на MATEX LAB в Лугано, Швейцария, създадоха нова молекулна структура под формата на хидрогел, благодарение на изследванията и развитието на технологиите за кръстосано свързване.

INTENSE LIPS

Intense Lips съдържа 24 мг/мл хиалуронова киселина, концентрация при която се постигат оптимални резултати в деликатната зона на устните. Подходящ е за уголемяване, оформяне на контура и ревитализация на устните. Ползващите Intense Lips могат да са сигурни в най-високото му качество, защото при производствения процес се използват най-безопасните материали, които придават изключителни свойства на хидрогела (хиалуронова киселина, получена от Bacillus subtilis и полиетиленгликол).

INTENSE RHEOLOGY

Intense Rheology е предназначен за коригиране на първите признаци на стареене: фини линии и повърхностни бръчки, особено при млада кожа. Също така е подходящ за коригиране на бръчки тип „баркод” в областта на устните, за лека корекция на устните и за подмладяване на ръцете. Съдържа 22 мг/мл хиалуронова киселина, получена от Bacillus subtilis, която е омрежена с полимера полиетиленгликол (PEG). Освен хиалуронова киселина съдържа аминокиселините глицин и L-пролин, които са основните съставки на колагена.

SIMULATE

Neauvia Organic Stimulate е уникален продукт – единственият, който предлага не само отлично запълване, но и дългосрочна биостимулация. Съдържанието на 26 мг/мл хиалуронова киселина е допълнено с 1% калциев хидроксиапатит – минерал, който се среща естествено в човешкото тяло и стимулира образуването на колаген. Stimulate е перфектен избор за пациенти, страдащи от липса на обем и плътност.

HYDRO DELUXE

Мезотерапията е една от най-популярните процедури в естетичната медицина, която значително подобрява състоянието на кожата. Нейната цел е да достави активни вещества директно в кожата и да осигури незабавна хидратация.

ФИЛЪРИ ЗА МЪЖЕ

INTENSE MAN

Разбирайки разликите в тъканите при мъжете и жените, както и техните субективни очаквания от естетичната медицина, ние с гордост представяме първия и единствен по рода си продукт, предназначен за мъже – Intense Man. Специфичната формула с най-висока концентрация на хиалуронова киселина (28 мг/мл) и голямата вискоеластичност на този продукт са идеални за приложение при по-плътна кожа и по-бърз процес на стареене.

SIMULATE MAN

Процесите на стареене и структурата на кожата при мъжете се различават от тези на жените и остаряването води до различни промени. По-дебелата кожа на мажете губи обема, плътността и еластичността си. За да се намалят признаците на стареене и за да се поддържа младежки, енергичен външен вид, е важно да се прилага комплексен подход. Stimulate Man е първият филър, който се бори с времето по два начина. Съдържанието на 28 мг/мл хиалуронова киселина и голямата вискоеластичност на хидрогела допринасят за дълготрайно запълване на тъканните дефекти.

HYDRO DELUXE MAN

Neauvia Organic Hydro Deluxe Man съдържа 18 мг/мл чиста хиалуронова киселина, получена от Bacillus subtilis. Такава висока концентрация позволява да се получат много добри резултати, забележими още след първата процедура. Освен това Neauvia Organic Hydro Deluxe Man е обогатен с 0,01% калциев хидроксиапатит и две аминокиселини. Освен хиалуронова киселина съдържа аминокиселините глицин и L-пролин, които са основните съставки на колагена. Този уникален състав активира и поддържа естествените процеси на образуване на колаген, благодарение на които кожата става по-плътна и по-стегната.