ТЕХНОЛОГИЯ ОТ

21 ВЕК

Neauvia Organic е първата линия филъри в света, които са толкова близо до естествените процеси.

При тяхната разработка са използвани най-съвременни технологии, осигуряващи безпрецедентна чистота и ефикасност на препарата.

Чистите материали и оригиналният производствен процес правят филърите Neauvia продукти от ново поколение.

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА, ПОЛУЧЕНА ОТ

BACILLUS SUBTITLIS

Филърите от хиалуронова киселина (HA) дължат своята популярност на добрите резултати, липсата на дразнене и безопасното им приложение. Има обаче редки случаи, когато тялото на пациента реагира не както се очаква.

Прочетете повече

НАЙ-ДОБРОТО СЪОТНОШЕНИЕ НА

РЕОЛОГИЧНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

НА ПАЗАРА

Благодарение на характеристиките на полиетиленгликола (PEG) и на точната техника за определяне на молекулното тегло на хиалуроновата киселина, сред всички продукти, предлагани на пазар, филърите Neauvia се отличават с най-оптимално съотношение на трите реологични свойства.

Прочетете повече

ОМРЕЖВАНЕ С

ПОЛИМЕРА ПОЛИЕТИЛЕНГЛИКОЛ (PEG)

Безопасността и ефикасността на филърите зависи и от начина на стабилизиране. Обикновено за тази цел се използва омрежващият агент бутандиол диглицидил етер (BDDE).

Поради неговата токсичност е прието, че колкото по-ниско е съдържанието му, толкова по-безопасен е продуктът. При малко количество омрежващ агент обаче се понижават дълготрайността и ефективността на филъра в тъканите.

Прочетете повече

ДОБАВЯНЕ НА

КАЛЦИЕВ ХИДРОКСИАПАТИТ

В процеса на стареене постепенно намалява не само съдържанието на хиалуронова киселина в кожата, но и на колаген. Тези ценни вещества, които се образуват по естествен път от фибробластите, осигуряват плътност и гъвкавост на кожата. Намаляването на количеството на тези вещества е причина за появата на бръчки и стареене на кожата.

Прочетете повече

ФИЛЪРИ

Intense Rheology

INTENSE RHEOLOGY Intense Rheology е предназначен за коригиране на първите признаци на стареене: фини линии и повърхностни бръчки, особено при млада кожа. Също така е подходящ за коригиране на бръчки тип „баркод” в областта [...]

Intense Flux

INTENSE FLUX Най-новият продукт в портфолиото Neauvia Organic. Това е революция на пазара на филърите, съдържащи хиалуронова.киселина. Intense Flux е ново предложение за тези, които търсят най-лесния за употреба филър, който същевременно гарантира видим [...]

Intense

INTENSE Този продукт съдържа най-висока концентрация на хиалуронова киселина - 28 мг/мл. Както всички филъри Neauvia, той е произведен от най-чистия източник на хиалуронова киселина (Bacillus subtilis) и е омрежен с полимера полиетиленгликол (PEG), в резултат на което се [...]

Stimulate

STIMULATE Neauvia Organic Stimulate е уникален продукт - единственият, който предлага не само отлично запълване, но и дългосрочна биостимулация. Съдържанието на 26 мг/мл хиалуронова киселина е допълнено с 1% калциев хидроксиапатит - минерал, [...]

Intense Lips

INTENSE LIPS Intense Lips съдържа 24 мг/мл хиалуронова киселина, концентрация при която се постигат оптимални резултати в деликатната зона на устните. Подходящ е за уголемяване, оформяне на контура и ревитализация на устните. Ползващите [...]

Hydro Deluxe

HYDRO DELUXE Мезотерапията е една от най-популярните процедури в естетичната медицина, която значително подобрява състоянието на кожата. Нейната цел е да достави активни вещества директно в кожата и да осигури незабавна хидратация. Успехът [...]

Intense Man

INTENSE MAN Разбирайки разликите в тъканите при мъжете и жените, както и техните субективни очаквания от естетичната медицина, ние с гордост представяме първия и единствен по рода си продукт, предназначен за мъже - [...]

Stimulate Man

STIMULATE MAN Процесите на стареене и структурата на кожата при мъжете се различават от тези на жените и остаряването води до различни промени. По-дебелата кожа на мажете губи обема, плътността и еластичността си. [...]

Hydro Deluxe Man

HYDRO DELUXE MAN Neauvia Organic Hydro Deluxe Man съдържа 18 мг/мл чиста хиалуронова киселина, получена от Bacillus subtilis. Такава висока концентрация позволява да се получат много добри резултати, забележими още след първата процедура. [...]

РЕФЕРЕНЦИИ

Най-важната цел на съвременната естетична медицина е не само да се постигне добър ефект, но и да се изберат най-добрите инструменти. Линията Neauvia Organic осигурява съчетание от безопасност на пациентите и дълготрайни естествени резултати.

Особено съм доволен, когато работя с Neauvia Organic Stimulate, продукт, който съчетава най-чистата форма на хиалуронова киселина с калциев хидроксиапатит, благодарение на което тъканите се запълват и се стимулира образуването на колаген.

Павел Кубик, Специалист по естетична медицина
Уважаеми колеги, аз съм дерматохирург и специалист по естетична медицина. По време на професионалната ми практика съм използвал много различни продукти, включително филъри с хиалуронова киселина. След като открих Neauvia, се чувствам сигурен и доволен.

Защо? Защото от всички продукти, предлагани на пазара, този продукт има най-добър профил на безопасност – няма нито едно съобщение от лекар за нежелани ефекти. Също така, и заради новия метод на екстракция на хиалуронова киселина въз основата на вода и новия процес на омрежване чрез полиетиленгликол (PEG), който заменя
бутандиол диглицидил етер (BDDE).

Същевременно с Neauvia изпълнявам всички очаквания на пациента – добро усещане и незабавeн ефект на възстановяване на обема след
процедурата, който продължава дълго благодарение на стимулацията на
тъканите, дължаща се на калциевия хидроксиапатит. В резултат на
фибробластната стимулация забелязвам продължителен ефект на образуване на колаген и еластин. Така че, ако искате да откриете магията на новия тип филър с хиалуронова киселина в комбинация с калциев хидроксиапатит, станете член на клуба на използващите инжекциите Neauvia.

д-р Дончо Етугов, Дерматохирург
Новото поколение филъри Neauvia са много силен конкурент сред продуктите, предлагани на пазара.

Продуктите Neauvia обхващат широк спектър от приложения против
стареене на кожата и позволяват извършването на процедурата на най-
високо ниво.

Качеството и ценовият клас съответстват на постиженията в науката.

д-р Агнесе Рускуле, Специалист по естетична медицина
Neauvia сe произвежда чрез първия и единствен в света рекомбинантен
производствен процес на основата на ферментация, при която се използва безопасен и непатогенен бактериален щам Bacillus subtilis.

Полученият натриев хиалуронат се характеризира с несравнима чистота и особено ниски количества на нуклеинови киселини, протеини, бактериални ендотоксини и микробно замърсяване, поради което се смята, че намалява реакциите на свръхчувствителност при инжектиране под формата на линейна или омрежена хиалуронова киселина.

Изключителната чистота и възпроизводимите молекулни свойства
на BSHA (хиалуронова киселина, получена от Bacillus subtilis) и новото омрежване с полиетиленгликол наистина допринасят за безопасността, консистенцията и стабилността на крайните продукти.

проф. Никола Зербинати, Специалист по дерматология и венерология, преподавател в Университета във Варезе, Италия
Използвам продуктите Neauvia откакто се появиха за първи път на пазара, а сега – ежедневно. Предпочитам Neauvia, защото предлага голямо разнообразие от продукти, които мога да използвам, за да удовлетворя нуждите на много мои пациенти.

Предимството при употребата на тези средства се дължи на факта, че мога да бъда уверен, че са безопасни и не вредят на пациента. Благодарение на органичния характер и биосъвместимостта на веществата мога да използвам тези продукти и да постигна отлични, естествени и дълготрайни резултати.

С течение на времето, колкото повече ги използвам, толкова повече се убеждавам в превъзходството им в сравнение с други препарати, съдържащи хиалуронова киселина.

Кшищоф Мирацки, Сертифициран лекар по естетична медицина, отоларинголог и специалист по лазерна медицина
Клиничен професор и бивш директор на отдел Mohs Surgery and Laser Research в катедрата по дерматология към Icahn School of Medicine Mount Sinai, Ню Йорк.
DR. DAVID J GOLDBERG, Сертифициран дерматолог със значителна експертиза в областта на лазерните технологии и хирургия;
Клиничен асистиращ професор във Vanderbilt University School of Nursing и помощник-асистент в Медицинския колеж „Мехари“ към Медицинския факултет в Нешвил (САЩ).
DR. MICHAEL GOLD, Сертифициран дерматолог и козметичен хирург