STIMULATE MAN

Процесите на стареене и структурата на кожата при мъжете се различават от тези на жените и остаряването води до различни промени. По-дебелата кожа на мажете губи обема, плътността и еластичността си. За да се намалят признаците на стареене и за да се поддържа младежки, енергичен външен вид, е важно да се прилага комплексен подход. Stimulate Man е първият филър, който се бори с времето по два начина. Съдържанието на 28 мг/мл хиалуронова киселина и голямата вискоеластичност на хидрогела допринасят за дълготрайно запълване на тъканните дефекти.

Чрез добавяне на 1% калциев хидроксиапатит се осигурява допълнителен стимулиращ ефект чрез активиране на фибробластите, което от своя страна стимулира образуването на колаген. Stimulate Man съдържа хиалуронова киселина, получена от Bacillus subtilis, която е омрежена с полимера полиетиленгликол (PEG). Освен хиалуронова киселина съдържа аминокиселините глицин и L-пролин, които са основните съставки на колагена. Размерът на частиците калциев хидроксиапатит, използван във филърите Neauvia, е малък (8-12 микрона) и те са разпределени равномерно и омрежени в хидрогела. Това осигурява стабилност на частиците, които не могат да мигрират.

ПОЛЗИ ОТ STIMULATE MAN

  • Уникална комбинация от запълване и биостимулация
  • Голям вискозитет на хидрогела за по-добра адаптация към тъканите на мъжете
  • Клинично доказани резултати
  • Изключително безопасен профил благодарение на Bacillus subtilis и полиетиленгликол (PEG)
  • Бавно биоразграждане и дълготрайни резултати

КОНЦЕНТРАЦИЯ

28 мг/мл хиалуронова киселина, омрежена с полиетиленгликол (PEG)

СПРИНЦОВКА

1 х 1 мл

ПОКАЗАНИЯ

Възстановяване на обема, запълване на кожни вдлъбнатини (включително дълбоки бръчки и назолабиални гънки), стимулиране на образуването на колаген

СЪДЪРЖА

1% CaHA (калциев хидроксиапатит)
Глицин и L-пролин