ТЕХНОЛОГИЯ ОТ

21 ВЕК

Neauvia Organic е първата линия филъри в света, които са толкова близо до естествените процеси.

При тяхната разработка са използвани най-съвременни технологии, осигуряващи безпрецедентна чистота и ефикасност на препарата.

Чистите материали и оригиналният производствен процес правят филърите Neauvia продукти от ново поколение.

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА, ПОЛУЧЕНА ОТ

BACILLUS SUBTITLIS

Филърите от хиалуронова киселина (HA) дължат своята популярност на добрите резултати, липсата на дразнене и безопасното им приложение.

Прочетете повече

НАЙ-ДОБРОТО СЪОТНОШЕНИЕ НА

РЕОЛОГИЧНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

НА ПАЗАРА

Благодарение на характеристиките на полиетиленгликола (PEG) и на точната техника за определяне на молекулното тегло на хиалуроновата киселина, сред всички продукти, предлагани на пазар, филърите Neauvia се отличават с най-оптимално съотношение на трите реологични свойства.

Прочетете повече

ОМРЕЖВАНЕ С

ПОЛИМЕРА
ПОЛИЕТИЛЕНГЛИКОЛ (PEG)

Безопасността и ефикасността на филърите зависи и от начина на стабилизиране. Обикновено за тази цел се използва омрежващият агент бутандиол диглицидил етер (BDDE).

Поради неговата токсичност е прието, че колкото по-ниско е съдържанието му, толкова по-безопасен е продуктът. При малко количество омрежващ агент обаче се понижават дълготрайността и ефективността на филъра в тъканите.

Прочетете повече

ДОБАВЯНЕ НА

КАЛЦИЕВ ХИДРОКСИАПАТИТ

В процеса на стареене постепенно намалява не само съдържанието на хиалуронова киселина в кожата, но и на колаген. Тези ценни вещества, които се образуват по естествен път от фибробластите, осигуряват плътност и гъвкавост на кожата. Намаляването на количеството на тези вещества е причина за появата на бръчки и стареене на кожата.

Прочетете повече