Най-доброто съотношение на реологични характеристики на пазара

Благодарение на характеристиките на полиетиленгликола (PEG) и на точната техника за определяне на молекулното тегло на хиалуроновата киселина, сред всички продукти, предлагани на пазара, филърите Neauvia се отличават с най-оптимално съотношение на трите реологични свойства.

  • Кохезивност: силата на привличане между молекулите на дадено вещество.
  • Вискоеластичност: отношението между вискозитета (мярка за съпротивлението на вещество в течно/полутечно състояние срещу преместването на едни негови пластове спрямо други) и еластичността (тенденция твърдите вещества да заемат първоначалната си форма след деформация).
  • Пластичност: свойството на телата да се деформират необратимо под въздействието на натоварвания.

Различните и оптимални реологични характеристики на всеки филър Neauvia правят възможно веществото да се адаптира към приемащите анатомични структури, като същевременно се запазва желаната форма и така се постига дълготрайна естетическа корекция. Чрез филърите Neauvia се постига желаният обем, без да се предизвиква компресия на околните тъкани и поради това винаги се получават естествени резултати.

Освен това не се наблюдава абсолютно никаква миграция на имплантираното вещество в тъканите, нещо, което за съжаление се среща доста често при много други подобни продукти на пазара! Причината за това е употребата на полимера полиетиленгликол (PEG), който наистина създава напълно различна в световен мащаб нова концепция за филър с хиалуронова киселина!